Discord botunuza ekleyebileceğiniz komutları görmek için tıklayın.
Discord js kullanılarak yazılmış bir fıkra komutu. Böylece sunucu üyeleriniz daha keyifli vakitler geçirebilirler.
Kurulum için aşağıdaki adımları izleyin;
- Bu kod projenizdeki komutlar ya da commands adındaki klasöre atılmalıdır. Eğer eklemeyi bilmiyorsanız buraya tıklayın.
- Komut içerisindeki gerekli yerleri kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
- Gerekli modüller; Discord.js
// Komutlar klasörüne atılmalıdır.
// Bu komut Staup tarafından hazırlanmıştır.
const Discord = require('discord.js');
exports.run = (client, message, args) => {
// Fıkraları aşağıdaki şekilde kendiniz çoğaltabilirsiniz. Fıkraları yazarken bir alt satıra geçmek için \n işaretini kullanın.
const fikralar = [
"Temel aldığı bir daktiloyu bozuk diye geri götürdü. \nSatıcı;\n- Neresi bozuk, dün aldığında sağlamdı.\nTemel:\n- İki tane **a** yok, saat yazamıyorum.",
"Bir gün bir karınca bir file aşık olmuş. Annesi bu durumu onaylamamış. \nKarınca: \n- Bana değil karnımdakine acı, demiş.```",
"Ramazan ayında Bektaşi'nin birini ağzında erikle görmüşler.\n- Bu ne hal efendim! İftara daha çok var, demişler. Bektaşi de;\n- Ben bunu ağzıma koydum ki iftara kadar yumuşasın sonra yiyeceğim, demiş.",
"Profesör'e sormuşlar.\n- Dünya öküzün boynuzlarının üstünde duruyormuş, ne diyorsun bu işe? \n- Valla onu bilmem ama buna inanan öküzlerin olduğunu biliyorum, demiş.",
"Temel araba sürerken kırmızı ışıkta geçmiş. Tabii bunu gören polis Temel'i durdurmuş. Polis:\n– Ehliyet ve ruhsat beyefendi!\nTemel:\n– Verdunuzda mi isteysunuz...",
];
const rastgeleFikra = fikralar[Math.floor(Math.random() * fikralar.length)];
const fikraMesaji = new Discord.MessageEmbed()
.setTitle("😁 Komik Fıkra")
.setDescription(rastgeleFikra)
.setColor("#FFD700");
message.channel.send(fikraMesaji);
}
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: [],
permLevel: 0
};
exports.help = {